+421/ 905 214 054 m.bozsokyova@gmail.com
Vyberte stránku
ID : 008

Pekný rod. dom v meste Nesvady.

Nesvady

154,000

Galéria

Kontaktné informácie

Oto Revay

Realitný maklér

Sídlo: Nové Zámky

Telefónne číslo: 0907 296 105

E-mail: revayoto@gmail.com

Popis

Exkluzívne. Ponúkame na predaj rod. dom v meste Nesvady stojaci na pozemku s rozlohou 10á, ktorý je postavený v r. 1986. Dom je poschodový vo veľmi slušnom pôvodnom stave.
Dispozícia domu: v suteréne sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, kotolňa, 2x izba, špajza a súčasťou domu je aj garáž. Okná sú plastové. Na poschodí je chodba a 4 izby, z toho 2 sú menšie,ďalej je kúpeľňa s vaňou a terasa. Podlahy sú zväčša PVC. Televízia a internet sú káblové.
Voda je mestská a v záhrade je aj vŕtaná studňa. Kúrenie je v celom dome plynové a radiátory sú liatinové. Odpad je riešený kanalizáciou. Za domom sa nachádza ďalšia murovaná stavba, v ktorej sa nachádza letná kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a dielňa. Záhrada je rozdelená na dve časti. V prednej sa pestuje ovocie a zelenina / kivi, paradajky, paprika, mrkva, a pod./ V zadnej časti je len množstvo ovocných stromov. Dom sa nachádza vo veľmi tichej a peknej časti mesta s výbornými susedskými vzťahmi. Nachádza sa tu aj vyhľadávané a populárne termálne kúpalisko Thermál Nesvady.
V prípade záujmu a viac informácii kontaktujte realitnú kanceláriu.
DOPORUČUJEME!!!!!

Realitná kancelária Realcomfort s.r.o. Vám pri kúpe tejto nehnuteľnosti zabezpečí poradenstvo, komplexný právny a hypotekárny servis.

Požiadať o dopyt

Podrobnosti o nehnuteľnosti

Stav nehnuteľnosti: Na predaj

Cena nehnuteľnosti: 154000

Počet miestností: 6

Počet izieb: 6

Počet kúpeľní: 2

Rozloha pozemku: 1000

Rozloha nehnuteľnosti: 200

Vlastnosti